Personalvård

Skapad Jul 04, 2015 23:35 av Jani
Som nestor tog HG på sig rollen som planerare för årets personalvårdskonferens. Förväntningarna var som vanligt skyhögt överdrivna efter en hel vinters hemlighetsmakeri kring platsen för konferensen. Väl framme lyste hela HG upp av pur stolthet när han lät oss förstå att vi nu kommit till storfiskarnas Mecka!

/p/blogs/personalvrd_154/plugins/gallery_for_site/images/blogg_jani/1435960516316.jpg


Trots att jag och Simon blev mäkta förbryllade och besvikna över att han kört oss till fiske efter förrymd kassfisk så dolde vi detta väl:

/p/blogs/personalvrd_154/plugins/gallery_for_site/images/blogg_jani/wtf.jpg


Efter några skratt så gasade vi vidare mot det riktiga målet. Där rusade fjällfloden för fullt men det kläckte ändå nog för att det skulle vaka. Åtminstone tillräckligt för att vi alla skulle få kasta och landa några hyggliga fiskar, käka oss en matfisk och för att Simon skulle kunna få torriskroka en storbörting på forsnacken, kuta/simma 250 m iskall vitskummig och stenig fors och handtaila nämnda börting:

/p/blogs/personalvrd_154/plugins/gallery_for_site/images/blogg_jani/SANY0048.JPG


Det är gott gry i pojken, men han verkar bli alldelens utslut av lite konferensande med gamla rutinerade rävar!

/p/blogs/personalvrd_154/plugins/gallery_for_site/images/blogg_jani/SANY0063.JPG


Det skulle ju också kunna vara att den långa kampen i forsen i kombination med faktumet att öringen var en rejäl putsning av PB:t samt att tafsen gick av i och med att fisken tailades bland videris och knivskarpa stenar som tröttade ut honom lite mentalt... men vi funderade inte så mycket på detta utan gladdes av att få dela hans mäktiga upplevelse. Hade vi inte varit så stenhårda män som vi är så hade det lätt kunna ha hänt att det skrikits, kramats och klämts fram glädjetårar...
blog comments powered by Disqus